Ijzerconstructies & staalconstructies

Bij Louwet Constructions in Fexhe-le-haut-Clocher, provincie Luik, moet u zijn voor uw ijzerconstructies en staalconstructies. Wij verzorgen zowel industriële projecten als constructies voor de landbouw. Het gaat dan over de bouw van manègeboxen, daken, loodsen, sporthallen, prefabconstructies en veel meer. Louwet Constructions staat altijd voor u klaar.

 

Bij de bouw van staalconstructies en metaalconstructies zetten wij niet alleen de buitenwanden, maar we richten ook het volledige interieur voor u in. De elektrische installatie, het sanitair, de centrale verwarming en de bevloering: u vertelt ons wat de functie van elke ruimte is. En wij zeggen u hoe u die best aankleedt. Met de focus op het gebruikscomfort achteraf.

 

Officiële erkenning
Bij Louwet  Constructions doen wij er alles aan om u de hoogste kwaliteit te bieden. Dankzij de officiële erkenning Klasse 6 categorie D staat het zwart op wit dat wij kwaliteitsgarantie bieden.

 

 

Ervaren en flexibel
LOUWET CONSTRUCTIONS streeft naar absolute klanttevredenheid. Daarom investeren we sinds het begin in 1980,voortdurend in mensen en materiaal. Ons personeel maakt van elk project een absoluut succes.

 

Aarzel niet te vragen naar onze referenties en contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie of een offerte.

Bouw staalconstructies in Luik (Fexhe-le-Haut-Clocher)